۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

بزرگداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری دردانشگاه اصفهان

آئین بزرگداشت هفته منابع طبیعی وروز درختکاری ظهر امروز 4شنبه 18 اسفندماه با غرس چندین نهال در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، در این مراسم که با حضور معاونین آموزشی، دانشجویی و اداری مالی، جمعی از مدیران، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه اصفهان برگزار شد، حاضرین با غرس چندین نهال در محوطه ضلع جنوبی دانشکده فیزیک و شیمی این روز پراهمیت را گرامی داشتند.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین صادقی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان در سخنانی به اهمیت ویژه منابع طبیعی و درختکاری در اسلام، سیره معصومین، پیامبر مکرم اسلام(ص) و دیگر بزرگان پرداخت.

مهندس نوروزی، رئیس گروه بررسی و نظارت بر فضای سبزدانشگاه اصفهان نیز با اشاره به تلاش های صورت گرفته به منظور حفظ فضای سبز دانشگاه اصفهان به عنوان بخشی مهم از سرانه فضای سبز کلان شهر اصفهان، افزود: تمهیدات ویژه ای برای صیانت از این فضا، کشت درختان سازگار با خشکسالی و ارتقاء فضای سبز دانشگاه اصفهان صورت گرفته است.

گفتنی است: هفته منابع طبیعی در ایران از 15 تا 22 اسفند ماه است و نخستین روز هفته منابع طبیعی روز درختکاری نامگذاری شده است.

1400/12/18