کتابدار پژوهشگر دانشگاه اصفهان

کتاب «یکصد و یک نکته در گردشگری اصفهان» تالیف دکتر عبدالمهدی رجائی در تاریخ 28 تیر 1400 طی مراسمی با حضور شهردار اصفهان و رئیس شورای شهر رونمایی شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر عبدالمهدی رجائی از کتابداران پژوهشگر در عرصه تاریخ، اسناد ، مطبوعات می باشد که اخیرا در حوزه گردشگری نیز ورود نموده است. او مدرک دکترای تاریخ محلی خود را از دانشگاه اصفهان و در سال 1392 اخذ نمود.  از ایشان تا کنون 17 عنوان کتاب و شصت مقاله انتشار یافته و علاوه بر این ها در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی نیز با روزنامه های مختلف از جمله روزنامه اصفهان زیبا همکاری دارند. دکتر رجایی که از کارمندان و کتابداران دانشگاه اصفهان می باشد، معتقد است در درجه اول یک کتابدار باید خود یک کتابشناس خوب باشد. آگاهی نسبت به منابع و شناخت ظرفیت آنها و سپس استفاده از منابع برای نشان دادن کاربرد آنها در پژوهش های تاریخی سرلوحه کار ایشان بوده است.  تازه ترین کتاب ایشان تحت عنوان «یکصد و یک نکته در گردشگری اصفهان» که توسط انتشارات فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان در سال 1400 انتشار یافت، در تاریخ 28 تیر 1400 طی مراسمی با حضور شهردار اصفهان و رئیس شورای شهر رونمایی گردید.............................................................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/04/31