۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين

تحکیم روابط ایران و روسیه بر مبنای روابط دیپلماسی علمی

رییس دانشگاه اصفهان در جشنواره علمی و فرهنگی اصفهان_ سن پترزبورگ که در دانشگاه اصفهان برگزار شد، بر تحکیم روابط ایران و روسیه بر مبنای روابط دیپلماسی علمی تاکید نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی در جشنواره علمی و فرهنگی اصفهان_سنت پترزبورگ که به میزبانی دانشگاه اصفهان  به صورت نیمه مجازی برگزار شد، اظهار داشت: ایران و روسیه دو کشور همسایه با مرزهای مشترک هستند که همواره در زمینه های مختلف همکاری داشته و در حال حاضر نیز به طور گسترده این همکاری ها ادامه دارد.

رییس دانشگاه تصریح نمود: یکی از این زمینه ها همکاری که در سطح عالی بین دو کشور برقرار است، همکاری های علمی بین دو کشور است، این همکاری ها متناسب با ظرفیت های علمی دانشگاه های دو طرف نیست و نیاز به بررسی و آسیب شناسی دارد تا در سایه شناخت از موانع، برای افزایش همکاری ها،  ظرفیت سازی شود.

وی افزود: در همین راستا در سال های گذشته یک رابطه سازمانی و نظام مند بین کمسیون دانشگاه های روسیه و 13 دانشگاه بزرگ ابران از جمله دانشگاه اصفهان برقرار شده  است و تا کنون 5 نشست مشترک در این خصوص برگزار شده است که کمک شایانی در تحکیم روابط علمی بین دانشگاه ها ایجاد کرده است اما کافی نیست.

دکتر طالبی همچنین برگزاری این جشنواره را شروعی برای همکاری های علمی گسترده تر دانست و تصریح نمود:
برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1400/04/01