گام های بزرگ دانشگاه اصفهان به عنوان پیشتاز در تعامل با شهر های خواهرخوانده

شهردار اصفهان در جشنواره علمی و فرهنگی اصفهان _ سنت‌پترزبورگ که به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد بر نقش پیشتاز دانشگاه اصفهان در تعامل با شهرهای خواهر خوانده تاکید نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews قدرت الله نوروزی شهردار اصفهان در جشنواره علمی و فرهنگی اصفهان _ سنت‌پترزبورگ اظهار داشت: امروز خواهرخواندگی فقط به شهرداری محدود نمی شود و دانشگاه اصفهان نیز به عنوان پیشتاز در تعامل با خواهرخوانده ها گام های بزرگی برداشته است.

وی ضمن اشاره به اجرای طرح شهروند دیپلمات تصریح نمود: این طرح همه شهروندان را به مشارکت در توسعه شهری دعوت می کند، به طوری که هم اکنون حدود 200 طرح از همه نقاط دنیا به دست ما رسیده که بسیاری از آنها می تواند راهی برای توسعه مدیریت شهری باشد...................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1400/04/01