پیام تسلیت رییس دانشگاه اصفهان به مناسبت درگذشت دکتر فریدون الهیاری استاد دانشگاه اصفهان

دکتر هوشنگ طالبی، رییس دانشگاه اصفهان به مناسبت درگذشت دکتر فریدون الهیاری استاد فرهیخته و ارزشمند دانشکده ادبیات و علوم انسانی و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان پیام تسلیت صادر نمودند.

هوالباقی

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تاسف درگذشت جناب آقای دکتر فریدون الهیاری استاد فرهیخته و بلند پایه دانشگاه اصفهان موجب تأثر و تألم فراوان گردید.

خدمات ارزشمند و ماندگار این استاد فرهیخته در حوزه تخصصی تاریخ و میراث فرهنگی، تربیت دانش آموختگان دانشگاهی ،پرارزش، قابل توجه و به یاد ماندنی است.

به راستی، مفهوم اثربخشی اجتماعی در کارهای علمی،شاگرد پروری،رابطه استاد و دانشجو و نیز پذیرش مسئولیت های خطیر مدیریت استانی و دانشگاهی در وجود آن استاد فرهیخته متبلور بود به گونه ای که از دست دادن این شخصیت بزرگوار، بسیار سنگین و جبران ناپذیر است.

اینجانب وظیفه می دانم، از طرف خود و همکاران دانشگاه اصفهان این فقدان و ضایعه بزرگ را به جامعه بزرگ علمی و دانشگاهی کشور و استان اصفهان به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه اصفهان و خانواده محترم آن عزیز سفر کرده تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند سبحان برای آن فقید سعید آرزوی علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای خانواده آن مرحوم و جمیع وابستگان، دلبستگان، هنرمندان و دانشجویان، صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

دکتر هوشنگ طالبی

رئیس دانشگاه اصفهان