۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

دومین همایش ملی برنامه درسی و اشتغال با محوریت برنامه درسی در آموزش عالی و اشتغال پذیری در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 18-19 و 25-26 آبانماه توسط دانشگاه اصفهان به شکل مجازی برگزار خواهد شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر فاطمه سمیعی دبیر اجرایی دومین همایش ملی برنامه درسی و اشتغال در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی، هدف از برگزاری این همایش را بررسی نقش برنامه های درسی در اشتغال‌پذیری دانشجویان، رسالت دانشگاه ها در امر اشتغال پذیری، آشنایی با تجارب جهانی در خصوص اشتغال‌ پذیری و کاربرد آموزه های دانشگاهی در دنیای کسب و کار دانست.

دکتر فاطمه سمیعی در ادامه افزود: برنامه های همایش در قسمت های مختلف تحت عناوین سخنرانان کلیدی، پنل ها و نشست های تخصصی، کارگاه آموزشی و نمایشگاه کار تدوین شده است.

رئیس مرکز بالندگی مسیر شغلی دانشجویان (CDC)تصریح نمود:.....

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/03/09