فرهنگ سازی نوآوری بزرگترین دستاورد راه اندازی ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان

دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در مراسم افتتاح مرکز نوآوری اسنوا تک با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری فرهنگ سازی نوآوری را بزرگترین دستاورد راه اندازی ناحیه نوآوری در دانشگاه اصفهان دانست.

به گزارش وب سایت خبریuinews  دکتر هوشنگ طالبی رئس دانشگاه اصفهان در مراسم افتتاح " مرکز نوآوری اسنوا تک" که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور انجام شد، اظهار داشت: از معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بابت حمایت‌های معنوی، فکری و مادی برای بازسازی پهنه نوآوری دانشگاه اصفهان تشکر می کنم.

وی با بیان این که تشکر موکد تری بابت فرهنگ‌سازی در کشور در خصوص پهنه‌های نوآوری دارم، گفت: برای استقرار در پهنه نوآوری دانشگاه اصفهان  حدود 16 شرکت بخش خصوصی آمده اند، اما بر این مهم تاکید داشتیم کسانی مستقر شوند که بحث نوآوری را مطرح کنند .

رئیس دانشگاه اصفهان در ادامه تصریح نمود: فرهنگ و زبان گفتمان این شرکت‌ها عوض شده است و  این اتفاق مرهون فرهنگ‌سازی است که  معاون محترم رئیس جمهور در این مدت انجام داده‌اند.

وی  با بیان این که امروز شرکت‌ها صحبت از نوآوری و دستاوردهای جدید می زنند و این بزرگترین فرهنگ‌سازی است که شاهد هستیم، افزود: با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بقیه پهنه را پر می‌کنیم، در حال حاضر یکی دو قرارداد جدید داریم و امیدواریم به زودی با اجرای این بازسازی‌ها بقیه شرکت‌ها نیز در پهنه نوآوری دانشگاه مستقر شوند.

شایان ذکر است با توجه به اینکه ضلع شمالی دانشگاه اصفهان به ناحیه و پهنه نوآوری اختصاص دارد، در ادامه فازهایی که ساختمان ها بهسازی می شوند، ساختمان زمین شناسی قدیم به متراژ سه هزار مترمربع با حمایت معاون فناوری ریاست جمهوری با مبلغ تقریبی 15 میلیارد تومان بازسازی شد.

همچنین دکتر سورنا ستاری در ادامه از  دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه اصفهان نیز  بازدید به عمل آورد.

1400/03/01