برگزاری سلسله کلوپ های اشتغال پذیری برای دانشجویان

مرکز بالندگی مسیر شغلی دانشجویان دانشگاه اصفهان (CDC)، با همکاری معاونت های فرهنگی دانشکده ها، برگزاری سلسله کلوپ های اشتغال پذیری را برای دانشجویان آغاز نموده است.

مرکز بالندگی مسیر شغلی دانشجویان دانشگاه اصفهان  (CDC)، با همکاری معاونت های فرهنگی دانشکده ها، برگزاری سلسله کلوپ های اشتغال پذیری را برای دانشجویان آغاز نموده است.

به گزارش وب سایت خبری uinews دکتر فاطمعه سمیعی رییس مرکز بالندگی مسیر شغلی دانشگاه اصفهان در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت: کلوپ های اشتغال پذیری با هدف آشنایی دانشجویان با سازۀ اشتغال پذیری و کاربرد آن در دنیای کسب و کار از رهیافت تجربۀ زیستۀ آنها به تفکیک هر دانشکده برگزار می شود.

اولین کلوپ اشتغال پذیری در دانشکدۀ علوم تربیتی و روانشناسی به مدت شش جلسه تشکیل شد و تعداد 62 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در آن شرکت نمودند. کلوپ اشتغال پذیری بتدریج در دانشکده های دیگر هم برگزار خواهد شد. دومین دانشکده داوطلب جهت برگزاری کلوپ اشتغال پذیری، دانشکده علوم و فناوری های زیستی می باشد که از هفته آینده جلسه های  آنها برگزار خواهد شد.

1400/02/12