۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

برگزاری سومین دوره مسابقه ملی نبرد اپلیکیشن‌ها در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان

دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان با همکاری دفتر حمایت از فعالیت‌های علمی دانشجویان دانشگاه اصفهان سومین دوره مسابقه ملی نبرد اپلیکیشن‌ها را در 26 فروردین 1400 به صورت غیرحضوری در سامانه اسکای روم برگزار نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر مرجان کائدی، دکتر شکوفه کلاهدوزرحیمی و دکتر افسانه فاطمی اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دبیران اجرایی این مسابقه بودند.

39 طرح‌‌ به دبیرخانه همایش رسیدکه پس از ارزیابی اولیه توسط کمیته داوران، 27 تیم از 8 دانشگاه‌‌ مختلف کشور به مسابقه راه یافتند.

شایان ذکر است دکتر بهروز ترک‌لادانی رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان در مراسم افتتاحیه این مسابقه، درباره اهمیت مهارت‌های فنی و کارآفرینی دانشجویان و حرکت به سوی دانشگاه‌ کارآفرین مطالبی را بیان نمود و دکتر مرجان کائدی دبیر اجرایی مسابقه نیز، به معرفی مسابقه یاد شده و فرآیند انجام آن پرداخت.

گفتنی است، در ادامه 27 تیم منتخب در سه نشست با عناوین.........

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/02/05