۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين

جایگاه برتر دانشگاه اصفهان در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) رتبه‌بندی و ارزیابی دانشگاه‌های دولتی تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1399-1398 را اعلام کرد.

به گزارش وب سایت خبریuinews  و به نقل از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC با اعلام این خبر اظهار داشت: از اواخر سال 98 با ابلاغ رسمی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری عملاً ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور با شاخص‌ها و معیارهای مصوب کارگروه تخصصی رتبه بندی در وزارت علوم آغاز شد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشگاهیان در ماه رمضان سال 98 بر ضرورت «ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه‌ها» تاکید فرموده و بر تعیین معیارها و مزیت‌های لازم برای رتبه بندی به منظور ارتقای کیفی دانشگاه‌ها و ایجاد رقابت مثبت تاکید نمودند.

دکتر دهقانی اظهار داشت: هرچند در طول 10 سال گذشته رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور توسط گروه رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام انجام می‌شد اما در سال 99 رتبه بندی و ارزیابی دانشگاه‌های دولتی تحت نظارت وزارت علوم با معیارها و شاخص‌های جدید و نیز روش‌شناسی کاملاً متفاوت نسبت به قبل و نیز با هماهنگی و نظارت کامل کارگروه تخصصی رتبه بندی در وزرات عتف توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC ) انجام گرفت و نتایج آن اعلام شد.

برای مطالعه کامل این خبر و مشاهده جداول رتبه بندی بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/01/16