اعطای جایزه دکتر تقی ابتکار به دانشیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه اصفهان

شانزدهمین دوره مراسم اعطای جایزه دکتر تقی ابتکار در 20 اسفند 99 با حضور جمعی از فعالان و پژوهشگران و مسئولین محترم کشوری برگزار و جوایز برندگان این مراسم به تلاشگران عرصه محیط زیست اعطا گردید.

در این مراسم هیئت داوران به اتفاق آرا جایزه پژوهشگر جوان را به دکتر مهرداد فرهادیان  دانشیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه اصفهان دارنده 3 ثبت اختراع منجربه تولید محصولات دانش‌بنیان زیست محیطی، بیش از 50 مقاله نمایه شده در نشریات علمی بین المللی و علمی- پژوهشی و بیش از 70 مقاله در همایش‌های ملی و بین‌المللی با موضوعات زیست محیطی به رئیس ‌پژوهشکده محیط زیست دانشگاه اصفهان تقدیم‌ گردید و مورد قدردانی دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری قرار گرفت.

دکتر فرهادیان  از سال 1377 تا کنون ، دهها پروژه بصورت تخصصی و با هدف کمک به رفع چالش های زیست محیطی در کشور و در حوزه تصفیه آب و فاضلاب و بازیافت آب و مهندسی محیط زیست به انجام رسانیده است و فعالیت های ایشان منجر به تولید محصولات دانش بنیان و کسب افتخارات متعدد در این زمینه از جمله پژوهشگر برتر وزارت نیرو در سال 1389 و پژوهشگر برتر استان اصفهان در سال 1390 گردیده است....................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/12/24