۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

تاکید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر حرکت شتابان به سمت تمرکز زدایی در آموزش عالی

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جمع هیات رییسه دانشگاه اصفهان بر تمرکز زدایی در آموزش عالی تاکید نمود.

به گزارش وب سایت خبری، uinews دکتر غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری شامگاه روز جمعه ساعت 21 در جمع هیات رییسه دانشگاه اصفهان، حرکت شتابان به سمت تمرکز زدایی را فرصتی برای بروز و ظهور تصمیمات مدیریتی در دانشگاه ها دانست.

وزیر علوم در ادامه افزود: دانشگاه ها به عنوان مراکز تولید دانش و تخصص، برای تصمیم گیری های درونی خود، اولویت دارند.

وی در ادامه تصریح نمود: بدون تردید سیاست های کلان مدیریتی نیاز به هماهنگی دارد که با نشست هایی در سطح روسای دانشگاه ها و مسئولین وزارت علوم ارزیابی می شود.......................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/11/17