۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين

توافق‌نامه تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی- پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط ‌زیست

توافق نامه تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی‌-پژوهشی استان اصفهان فی ما بین دانشگاه های اصفهان، صنعتی اصفهان، علوم پزشکی اصفهان، پیام نور استان اصفهان، آزاد استان اصفهان، کاشان و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در محل تالار پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان منعقد و امضا شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews این توافق نامه با هدف استفاده بیش‌تر از پتانسیل دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان در رفع چالش‌های زیست‌محیطی کشور و کمک به وظیفه نظارتی سازمان حفاظت محیط‌زیست و نیز ایفای مسئولیت اجتماعی آن مراکز به‌منظور ارتقای جایگاه مرجعیت علمی دانشگاه‌های استان اصفهان در سطح استانی، ملی و منطقه‌ای در زمینه محیط‌زیست منعقد شد.

شایان ذکر است دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در این مراسم ضمن تبریک دهه مبارکه  فجر، تشکیل این کنسرسیوم را باعث خیر و برکت برای استان دانست و اظهار امیدواری نمود که این مهم، الگویی برای سایر استان های کشور باشد. وی موفقیت در برنامه های این کنسرنسیوم را بسیاراثرگذار قلمداد و تصریح نمود: موفقیت در این خصوص می تواند فعالیت های موثر دانشگاه در حوزه محیط زیست را دوچندان نماید.

دکتر طالبی یکی از اهداف این کنسرسیوم را شناسایی نیازهای محیط زیست دانست و اظهار امیدواری نمود که با شناسایی و شناخت نیازهای محیط زیستی، همکاران دانشگاه ها در قالب های مختلف و ارایه  پروپوزال های درون دانشگاهی،برون دانشگاهی و بین دانشگاهی، با یک نگاه نوآورانه، اقدام به پیشگیری و حل معضلات زیست محیطی نمایند.

رییس دانشگاه اصفهان در ادامه افزود:
برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/11/12