۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت

از کرانه زاینده رود تا ساحل رود سن

سفرنامه اروپا از کرانه زاینده رود تا ساحل رود سن، گزارش و خاطرات سفر رمینی 45 روزه اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان به 14 کشور اروپایی در تابستان 1394 است که دکتر سید مرتضی هاشمی دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه اصفهان به نگارش آن پرداخته است.

به گزارش وب سایت خبری، uinews کتاب سفرنامه اروپا از کرانه زاینده رود تا ساحل رود سن تالیف دکتر سید مرتضی هاشمی، صرفا سفرنامه ای معمول در شرح و توصیف مکان ها، منظره ها و راه ها نیست، نویسنده که آشنایی دیرینه با فرهنگ، تاریخ، جغرافیا و مکان های دیدنی اروپا دارد، با نگارشی شیوا به بیان دیده ها و اندیشه های خود می پردازد.

سفر به شیوه ای متفاوت و کم سابقه به صورت زمینی، دریایی و هوایی برای گروهی از دانشگاهیان تدارک یافته بود که طی آن 14 کشور اروپایی در بازه زمانی 45 روزه و مسیری به شمار بیست هزار کیلومتر بازدید شد. سفری که خط سیر اصلی آن از کرانه زنده رود آغاز گردید و تا ساحل رود سن در قلب پاریس امتداد یافت. در راه بازگشت، ژرفای میراث های باستانی یونان را کاوید و در استانبول، شهری میان دو قاره پایان یافت.

گفتنی است این سفر نامه ..................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.

1399/10/20