انجام پروژه های عمرانی دانشگاه اصفهان، به صورت پویا و جهادی

دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه ضمن اشاره به هدف گذاری دانشگاه اصفهان بر پیشبرد پروژه های عمرانی و حجم وسیع این پروژه ها در سالیان گذشته، بیان کرد: در سال 99 نیز علیرغم محدود شدن بودجه و همچنین شیوع بیماری کرونا در دانشگاه اصفهان همچنان پروژه های عمرانی به صورت پویا و جهادی در حال انجام می باشد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر میرخانی در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی،  ضمن تقسیم بندی پروژه های دانشگاه به سه بخش احداث، نوسازی و بهسازی و تعمیرات و نگهداری افزود: در بخش پروژه های احداثی سیاست کلی بر مبنای به سرانجام رسانیدن پروژه های نیمه کاره قبلی بوده که با پیگیری صورت گرفته هم اکنون پروژه ورزشگاه ولایت که  از سال 82 رها شده بود در مراحل پایانی به سر می برد و بزودی به بهره برداری خواهد رسید.

پروژه اسکلت بتنی آموزش های مجازی نیز به سرانجام رسیده و تلاش مجموعه مبنی به ادامه پروژه با کمک خیران نیک اندیش به ثمر رسیده و بزودی مراحل سفت کاری پروژه نیز با پیمانکار آغاز خواهد شد و همچنین ساختمان بسیج جنب بقعه حرم الشهدا نیز با پیشرفت قابل ملاحظه ای همراه می باشد که امید است بزودی شاهد اتمام پروژه باشیم.

دکتر میرخانی در مورد پروژه های نوسازی و بهسازی با تاکید بر اینکه اکثر ساختمان های دانشگاه اصفهان دارای قدمت بالا بوده و نیاز مبرم به نوسازی و بهسازی دارند بیان کرد: .....................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1399/10/03