۱۴۰۳ شنبه ۲۲ ارديبهشت

پیام تسلیت رییس دانشگاه اصفهان به مناسبت شهادت دکتر محسن فخری زاده دانشمند برجسته هسته ای کشور

دکتر هوشنگ طالبی شهادت دکتر محسن فخری زاده دانشمند نخبه و ارزشمند هسته ای کشور عزیز ایران را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

منَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

جنایت و ترور ایادی استکبار جهان منجر به شهادت یکی دیگر از دانشمندان ارزشمند این سرزمین شد و بار دیگر چهره تروریسم استکبار جهانی را برای همگان به نمایش گذاشت.

شهادت شهید والامقام دکتر محسن فخری زاده دانشمند و مدیر موفق  کشور که عمر بابرکت خود را در راه توسعه دانش و فناوری و امنیت مردم سرزمینش گذاشت، قلب همه مردم غیور ایران را جریحه دار ساخت.

اینجانب به نمایندگی از طرف دانشگاهیان دانشگاه اصفهان ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی، شهادت دکتر محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، جامعه علمی کشور، وزارت دفاع و مردم شریف ایران تسلیت عرض نموده،  از درگاه باری تعالی علو درجات بیشتر برای آن شهید والا مقام و صبر و شکیبایی برای خانواده بزرگوار این شهید خواستارم.

هوشنگ طالبی

رییس دانشگاه اصفهان