برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت تحول دیجیتال در دانشگاه اصفهان

دکتر طالبی رییس دانشگاه اصفهان در نخستین دوره آموزشی مدیریت تحول دیجیتال در دانشگاه اصفهان، این دوره را بر مبنای تلفیق و هم‌سازی دانشگاه و مجتمع فولاد مبارکه در راستای تحول نسل 4 دانشگاهی و صنایع قلمداد نمود.

دکتر طالبی رییس دانشگاه اصفهان در نخستین دوره آموزشی مدیریت تحول دیجیتال در دانشگاه اصفهان، این دوره  را بر مبنای تلفیق و هم‌سازی دانشگاه و مجتمع فولاد مبارکه در راستای تحول نسل 4 دانشگاهی و صنایع قلمداد نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان، در مراسم افتتاحیه نخستین دوره آموزشی مدیریت تحول دیجیتال اظهار داشت: امروز یک رویداد سرنوشت ساز رقم می‌خورد؛ رویدادی که بر مبنای تلفیق و هم‌سازی دانشگاه و مجتمع فولاد مبارکه در راستای تحول نسل 4 دانشگاهی و صنایع تشکیل شده است.

رییس دانشگاه اصفهان تصریح نمود: ............

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1399/07/30