۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

استمرار نظارت بر فعالیت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان در دوران کرونا

دکترسید حمیدرضا شاوران دبیر هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان بر استمرار نظارت بر فعالیت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان در دوران کرونا تاکید کرد .

به گزارش وب سایت خبریuinews  دکترسید حمیدرضا شاوران با بیان این مطلب که با شروع  همه گیری ویروس کرونا از اسفند ماه 98، نظارت‌های این دبیرخانه بر فعالیت های آموزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از نظارت میدانی به نظارت مجازی و الکترونیکی تغییر کرد،افزود: با شروع دوره کرونا و با توجه به تغییر سیستم های آموزشی مراکز آموزش عالی از حضوری به مجازی از نیمسال دوم 99-98 بر اساس دستورالعمل صادره از دفتر نظارت و ارزیابی وزارت عتف در اولین اقدام و با همکاری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پس از دریافت رمز ورود به سامانه های آموزش الکترونیکی این مراکز، فعالیت‌های آموزشی آنان مورد ارزیابی قرار گرفت و نتایج به دست آمده از بررسی زیرساخت‌ها و فرایندهای آموزشی و درصد تشکیل کلاس های غیر حضوری و میزان مشارکت اساتید و دانشجویان در بسترهای آموزش مجازی به مراجع ذیربط منعکس گردید.

دبیرهیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان، همچنین .........

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/07/23