۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

تجلیل از تلاش گران عرصه برگزاری بهینه کلاس های مجازی دانشگاه

مراسم تجلیل از کارشناسان حوزه انفورماتیک و آموزش های الکترونیک دانشگاه به مناسبت برگزاری شایسته کلاس های الکترونیکی دانشگاه در نیمسال دوم تحصیلی باحضور رییس دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیر مرکز فاوا، مدیر آموزشی دانشگاه و مدیر مرکز آموزش های الکترونیک در محل سالن اجتماعات مهمانسرای دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در مراسم تجلیل از تلاش گران عرصه برگزاری بهینه کلاس های مجازی دانشگاه اظهار داشت:  برگزاری کلاس‌های مجازی، نتیجه تلاش شبانه‌ روزی و تیمی مرکز آموزش های مجازی حوزه معاونت آموزشی و مرکز فاوا، متشکل از مدیران و کارشناسان فعال این حوزه ها بوده است.

دکتر طالبی در ادامه مدیران و کارشناسان این دو حوزه را حلقه واسط میان مدیریت دانشگاه ، اساتید و دانشجویان دانست که در ایام شیوع بیماری کرونا در بخش های نرم افزاری ،سخت افزاری، اطلاع رسانی و آموزش دقیق نحوه برگزاری کلاس های آموزش الکترونیک یاری رسان دانشگاه بودند.

رییس دانشگاه همچنین تصریح نمود: ایجاد و راه اندازی شبکه اینترنتی در دانشگاه اصفهان ،سرمایه بزرگ اجتماعی است که به سرمایه های دیگر دانشگاه افزوده شده است.

دکتر طالبی  در ادامه از  زحمات کارشناسان حوزه های آموزش های الکترونیک و مرکز فاوا در برگزاری کلاس های مجازی به صورتی رضایت بخش و مطلوب تقدیر نمود و
برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/05/20